Hak og Snit

Hvem er jeg?

Dette website ejes af:

Heidi Breiner Vilsgaard
Finsensvej 20 3tv
2000 Frederiksberg
CVR: 40884165

Our website address is: https://hakogsnit.dk.

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil udelukkende blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Cookies

Dette site bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik. Jeg deler også oplysninger om din brug af websitet med mine partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere.

Mine partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.

Beskrivelse af databehandlingen

Formål

Levering af vores produkter og tjenester
Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt eller tilmeldt.

Levering af nyhedsbreve
Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.

Online markedsføring
Personoplysninger anvendes til online markedsføring f.eks. på Facebook.

Kundeservice i forbindelse med dine køb samt øvrige henvendelser.

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

Kilder

Vi har fået dine oplysninger:

  • Direkte fra dig via min hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve.
  • Direkte fra dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
  • Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. sociale medier.
  • Min databehandler Mailchimp.

Behandlingsgrundlag

Det er nødvendigt for os at ligge inde med disse oplysninger af på grund af:

  • Vores interesse i at markedsføre produkter/ydelser
  • Så vi kan opfylde vores aftale.
  • Så vi kan overholde en retlig forpligtelse.

Modtagere

Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:
Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

  • NETS, Teller, MobilPay og Quickpay til betaling af produkter og ydelser
  • Mailchimp til håndtering af mailadresser, i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.

Opbevaring

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

  • I forbindelse med nyhedsbreve:
    Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage.
  • I forbindelse med køb af ydelser eller produkter:
    I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til gældende lovgivning, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.
  • Personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Oplysning, indsigelse, ændring, og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

heidi@hakogsnit.dk

Hvis der er fejl i de oplysninger vi har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format. Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Hak og Snits behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.